H2O

Expositie 18 augustus 2022 tot 04 september 2022 Kadmium door Kadmium

Van 18 augustus tot en met 4 september kun je heerlijk verkoeling zoeken bij de prachtige, nieuwe tentoonstelling van Kadmium in het Prinsenkwartier met als titel H2O. Drie Delftse kunstenaars en drie kunstenaars van buiten Delft, hebben de handen ineengeslagen om voor jou iets moois neer te zetten rond het thema water.

Dindi van der Hoek, Saskia Hoeboer, Bert Sterk, Riëlle Beekmans, Mariska van den Ende en Monique Roodenburg tonen heel verschillend werk, waardoor er voor ieder wat wils is.

Dindi van der Hoek staat bijvoorbeeld bekend om haar unieke en zeer onderscheidende fotografisch ‘water’ oeuvre. Het fotograferen van waterspiegelingen zijn de belangrijkste basis geworden van haar visuele beeldtaal. Als kijker wordt je deelgenoot van surrealistische beelden die een bepaalde verwarring opwekken en uit een andere wereld lijken te komen.

Het werk van meerdere kunstenaars uit deze tentoonstelling is internationaal getoond en verkocht. Maar deze zijn nu dus ook gewoon in Delft te koop tijdens de tentoonstelling.

Kom jij het water of iets anders ook aan de lippen zetten tijdens de opening op 18 augustus om 17.00 uur?

Curatoren: Mariska van den Enden en Monique Roodenburg

Opening: donderdag 18 augustus om 17:00 uur.

Deelnemende kunstenaars